30 000 extra till Roslagens barn- och ungdomsföreningar

11 februari 2021

Vi älskar våra barn- och ungdomsföreningar och nu inför Alla Hjärtans Dag så vill vi göra något extra för dem, och vi behöver din hjälp!

Föreningslivet har drabbats hårt under pandemin. Träningar, tävlingar och cuper har i många fall ställts in och verksamheter har stått stilla. Något som inte bara är tråkigt och krävande för alla barn och ungdomar, det frestar även på föreningarnas ekonomi.

Som en väldigt stolt sponsor av barn- och ungdomsföreningar i Roslagen vill vi på Alla hjärtans dag dela ut en extra morot till våra vänner. Och du kan påverka hur mycket just din förening ska få. Genom att skriva ett hjärta och namnet på din favoritförening deltar du i omröstningen.

Du hittar aktiviteten på Facebook och den pågår till tisdag 16 februari klockan 12. Alla hjärtans dag-potten är på 30 000 kronor och fördelas mellan föreningarna efter hur många hjärtan de får sammantaget.

Hjärta din förening!

Vill du läsa mer om vår sponsring kan du klicka här.

 

________________________________________________________________

Tävlingsregler

Tävlingsarrangör
Norrtälje Energi AB

Vem kan delta i tävlingen?
Alla som har ett Facebook-konto kan delta i tävlingen.

Hur deltar man?
Tävlingen pågår mellan 2021-02-22 och 2021-12-16 kl 12.00 CET. Du deltar i tävlingen på Norrtälje Energis Facebook-sida och det görs genom att du skriver ett hjärta + föreningsnamn 1 (en) gång under tävlingsinlägget. Det är endast tillåtet att delta 1 gång i tävlingen per person/förening. Det är endast de föreningarna som Norrtälje Energi sponsrar och har namngivits i inlägget som det går att rösta på. Alla giltiga tävlingsbidrag under tävlingen kommer att granskas och väljas ut av Norrtälje Energi AB:s jury.

Priser
Totalsumman på vinsten är 30 000 kronor. Totalsumman kommer att fördelas på antal röster som har lagts under tävlingsperioden under tävlingsinlägget. Sedan kommer den summan att multipliceras med varje förenings totala antal röster för att få fram exakt vilken summa som varje förening vinner. Vinsterna kommer att räknas ut inom sju arbetsdagar efter att tävlingen har avslutats och de vinnande föreningarna kommer sedan att bli kontaktade.

Norrtälje Energi AB förbehåller rätten att publicera föreningarnas vinster på Norrtälje Energis hemsida och sociala mediekanaler.

Juryn
Juryn består av anställda på Norrtälje Energi AB:s marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas.

Hantering av personuppgifter
Norrtälje Energi AB kommer inte att spara information om de som röstar på sin förening på Facebook. Deltagares uppgifter kommer inte att användas i direkt marknadsföring eller ges vidare till tredje part.

Tävlingsarrangörens skyldigheter
Deltagarna är själva skyldiga till att betala eventuell vinstskatt. Deltagarna frikänner Norrtälje Energi och alla andra partners från skyldighet till eventuell skada som orsakats eller ha påståtts att ha orsakats av att delta i tävlingen. Norrtälje Energi AB:s ansvar överstiger inte antalet eller värdet på priserna som nämns i dessa tävlingsregler. Norrtälje Energi AB ansvarar inte för några tekniska problem i relation till deltagandet av tävlingen eller mottagandet av vinsterna.

Andra villkor
Om det finns misstanke om bedrägeri eller fusk från en deltagare eller annan typ av regelbrott så förbehåller Norrtälje Energi AB rätten till att avvisa deltagaren. Norrtälje Energi AB kommer att meddela eventuella förändringar via hemsidan och sociala medier om vi är tvingade till att på något sätt ändra reglerna eller priserna för tävlingen. Norrtälje Energi AB förbehåller rätten att ändra tävlingen eller tävlingsreglerna på ett sätt som inte har en betydande effekt för deltagaren. Tävlingen är inte sponsrad, rekommenderad eller hanterad av Facebook eller Instagram. Däremot måste deltagarna följa villkoren som är uppsatta av sociala medienätverken utöver Norrtälje Energi AB:s tävlingsvillkor.

Tävlingen är inte kopplad till Facebook eller Instagram. Deltagarna befriar Facebook samt Instagram från allt ansvar kopplat till tävlingen.

Bild med texten - Vilken förening klappar ditt hjärta för?