« Tillbaka

Besök oss på Expo Roslagen 2019

Fredag 3 maj klockan 11 slår återigen dörrarna upp till Expo Roslagen på Sportcentrum i  Norrtälje. En mässa som pågår i två dagar med en stor del av Roslagens alla företagare representerade. Vi kommer naturligtvis finnas på plats och ser gärna att du kommer och hälsar på oss i vår monter B45. Vi bjuder på lite provsmakning av lokala produkter, du kan testa lite olika experiment och vinna pris i vår handdrivna bilbana.

Något som är extra kul är att vi under lördagen kommer att ha tre av de föreningar vi sponsrar på besök i montern redo att utmana dig i ett rafflande bilbanerace.

Föreningarna som kommer vara på plats på lördagen är:
Kl 12-13 Rånäs 4H
Kl 13-14 Norrtälje Brottarklubb
Kl 14-15 BKV Norrtälje

Vi pratar naturligtvis också gärna om våra hjärtefrågor kring vårt ansvar för klimatet, för barnen och vår gemensamma hembygd. All vår el är nämligen grön- från sol, vind, biomassa och vatten. Vår mission är att bidra till en blomstrande kommun genom att all vinst från vår verksamhet går tillbaka till befolkningen. Vi är också direkt engagerade i och stödjer många föreningar med en tydlig ungdomsinriktning. Genom vårt projekt 1899 så vill vi öka ungdomarnas intresse om hållbarhet, energi och teknik. Det skapar värden för både oss och många ungdomar i kommunen. Förra årets 1899-projektarbete hade temat: ” Hur kan vi göra Norrtälje kommun till en helt självförsörjande miljövänlig kommun?” Vinnarna belönas med pengaöverskottet från våra 1899-kunders avtal!

Välkommen till Expo Roslagen 2019!

Glöm inte att det är fritt inträde! Vi tror på publikrekord!

« Tillbaka