Streamad värme till din fastighet?

Vi har märkt att väldigt många vill ansluta sig till vårt fjärrvärmenät för en mera miljövänlig och säker uppvärmning av sin fastighet. Det intresset har såklart ökat samtidigt som elpriserna gjort likaså, medan fjärrvärmepriset de senaste åren har legat stilla. Därför genomför vi nu en kampanj i det område du bor.
Du har säkert redan fått den broschyr som vi skickat ut och som kortfattat förklarar vad fjärrvärme är och hur det fungerar. Om du vill veta lite mer så kan du hitta information här.
Kostnaden för en anslutning i denna kampanj är 125 000 kronor inklusive moms. Det är beräknat på ett minsta antal beställningar för att projektet ska gå ihop ekonomiskt. Det innebär att om vi får fler anslutningar än minimum kan alltså priset bli lägre. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar.

Låter det intressant?
Anmälningsperioden är öppen från 1 juli till 31 augusti 2022, därefter kommer vi att kontakta dig för att fånga upp eventuella frågor, synpunkter, önskemål med mera. Oavsett om du vill beställa tjänsten eller inte så är dina åsikter viktiga för oss.

Funderar du kring finansiering av din investering känner du säkert till att många banker i dag erbjuder energilån för till exempel investeringar i fjärrvärme. Titta gärna på vad just din bank erbjuder.

Hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Vi startar projektering av området under senhösten och kommer att kontakta dig i god tid innan det är dags för att planera själva anslutningen av din fastighet. Priset är baserat på kortast möjliga väg från huvudkulvert till fastigheten. Om du har önskemål om avvikelse från detta så kontaktar du oss och får en offert på anslutningen. Om du skulle ångra din beställning är det vid kontakten med entreprenören inför hembesöket som sista möjligheten för det är. Vår målsättning är att din fastighet ska vara uppvärmd och klar under 2023.

Välkommen att göra din intresseanmälan nedan. Och välkommen till världens mest moderna uppvärmning!
…streamad värme!

Intresseanmälan