« Tillbaka

Vi firar kLADDkakans dag med tävling!

Varje år den 7 november infaller kLADDkakans dag och i år vill vi fira den med en liten tävling på vår Facebooksida och på vårt instagramkonto. Anledningen till firande av just kLADDkakans dag för oss är flera – vi har så fina och uppskattade LADDstationer utanför vårt kontor, vi har fina och fiffiga LADDsladdar och sen finns det ju oändligt många andra saker att LADDa med hjälp av oss.

Så vill du vara med och ha chansen att vinna en LADDsladd där du ser hur strömmen rinner igenom den så länge den laddar – skynda in i våra sociala medier direkt onsdag morgon! Nedan finns alla regler kring tävlingen.

Lycka till!

 

Nedan följer de tävlingsregler som gäller:

Tävlingsarrangör
Norrtälje Energi AB

Vem kan delta i tävlingen?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen.

Hur deltar man?
Tävlingen pågår 2018-11-07 mellan 07:00 och 23:59 CET.
Du deltar i tävlingen på antingen Norrtälje Energis Facebooksida eller Instagram genom att svara på frågan:  Hur många laddplatser finns det utanför Norrtälje Energi?
Det är endast tillåtet att delta 1 gång i tävlingen på respektive socialt forum.
Instruktionerna för deltagande inkluderas i tävlingsinläggen.
Alla giltiga tävlingsbidrag under tävlingen kommer att granskas och väljas ut av Norrtälje Energi ABs jury.
Du behöver ej ha öppen profil på ditt instagramkonto för att delta.

Priser
Tävlingen gäller endast för personer som bor i Sverige där 5 vinnare kommer att väljas ut på Facebook och 5 på Instagram.
Vinnarna väljs ut inom fem arbetsdagar efter att tävlingen har avslutats.
Vinnarna kommer att bli taggade i kommentarsfältet för tävlingsinlägget samt bli direkt kontaktade via direkt meddelande. Om vinnarna inte svarar inom fem arbetsdagar så blir vinsten ogiltig och Norrtälje Energi AB förbehåller rätten att välja ut en ny vinnare. Vinsten är en laddare som har ett värde av ca 250 kr styck. Priset kommer att levereras via posten.

Norrtälje Energi AB förbehåller rätten att publicera vinnarnas för- och efternamn på Norrtälje Energis hemsida och sociala mediekanaler.
Priserna kan inte omvandlas till pengar eller andra priser.

Juryn
Juryn består av anställda på Norrtälje Energi AB´s marknadsavdelning.
Juryns beslut kan inte överklagas.

Hantering av personuppgifter
Norrtälje Energi AB behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna.
Dessa uppgifter kommer inte att användas i direkt marknadsföring eller ges vidare till tredje part.

Tävlingsarrangörens skyldigheter
Deltagarna är själva skyldiga till att betala eventuell vinstskatt.
Deltagarna frikänner Norrtälje Energi och alla andra partners från skyldighet till eventuell skada som orsakats eller ha påståtts att ha orsakats av att delta i tävlingen.

Norrtälje Energis ansvar överstiger inte antalet eller värdet på priserna som nämns i dessa tävlingsregler. Norrtälje Energi AB ansvarar inte för några tekniska problem i relation till deltagandet av tävlingen eller mottagandet av vinsterna.
Norrtälje Energi AB tar inte ansvar för postens hantering av priserna.

Andra villkor
Om det finns misstanke om bedrägeri eller fusk från en deltagare eller annan typ av regelbrott så förbehåller Norrtälje Energi AB rätten till att avvisa deltagaren.

Norrtälje Energi AB kommer att meddela eventuella förändringar via hemsidan och sociala medier om vi är tvingade till att på något sätt ändra reglerna eller priserna för tävlingen. Norrtälje Energi AB förbehåller rätten att ändra tävlingen eller tävlingsreglerna på ett sätt som inte har en betydande effekt för deltagaren.

Tävlingen är inte sponsrad, rekommenderad eller hanterad av Facebook eller Instagram. Däremot måste deltagarna följa villkoren som är uppsatta av sociala medienätverken utöver Norrtälje Energi ABs tävlingsvillkor.
Tävlingen är inte kopplad till Facebook eller Instagram.
Deltagarna befriar Facebook samt Instagram från allt ansvar kopplat till tävlingen.

« Tillbaka