« Tillbaka

Vi söker Säljare

Vilka är vi?
Vi inom Norrtälje Energi är ett engagerat gäng som gillar att samarbeta för att våra kunder ska få den bästa leveransen av el, värme och fiber. Vi är ett kommunägt energi- och infrastrukturbolag som står för trygghet, närhet och omtanke och har funnits i över 100 år. Hållbarhet står högt på agendan och vi bedriver verksamheter inom elnät, elhandel och -försäljning, fjärrvärme samt bredband. Vi skapar dessutom värden både för företaget och många ungdomar i kommunen genom att bland annat sponsra ett stort antal föreningar med en tydlig barn- och ungdomsinriktning. Vi visar även på vikten av närheten till våra kunder när vi driver egna ungdomsprojekt som involverar samhällsengagemang. Vi vill helt enkelt göra våra kunders vardag varmare och ljusare på många sätt och vårt varumärkeslöfte är ”Med gemensam kraft gör vi skillnad för Roslagen”.

Vi värnar om det personliga, lokala och långsiktigt hållbara. Vi tror på frihet under ansvar och balans i livet, att medarbetare som mår bra presterar bättre. Att utveckling skapas genom förtroende.

Din roll
Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 9 personer på avdelningen Försäljning & kundcenter som i olika arbetsroller arbetar med kundcenter, försäljning, elhandel och marknadskommunikation. Vi brinner för att ge kunden bästa möjliga service, oavsett väg som kunden kontaktar oss på. Din roll har tyngdpunkt på försäljning mot både företag och privatkunder där du kommer att bearbeta marknaden samt vårda befintliga kunder utifrån uppsatta mål. Din huvudinriktning kommer att vara elförsäljning, men vi erbjuder även fiber och fjärrvärme varpå även dessa affärer innefattas av arbetsuppgifterna. Vi vill gärna att du kan och vill bidra med dina idéer och din erfarenhet till hur vi kan utveckla vår försäljning och arbeta mer proaktivt.

I teamet delar man på ansvaret att bemanna kundcentret där du enligt schema kommer att ha cirka två pass i veckan då du besvarar inkommande samtal och mejl. Tack vare det kommer du ständigt att ha ett öra mot rälsen och fånga upp vilka frågor som är aktuella för befintliga och potentiella kunder. Tjänsten passar dig som motiveras av att arbeta mot ambitiösa mål och som tycker om att ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du har förståelse för olika behov hos våra kunder och trivs med kundkontakt. Du är intresserad av människor, är utåtriktad och engagerad samtidigt som du har förståelse för den affärsmässiga delen av företaget. Hos oss kommer du att få möjlighet att utveckla din säljförmåga och genom egna initiativ nå ut till potentiella kunder.

Vem är du?
För att trivas och lyckas bra i tjänsten är du en energifull och positiv person som har fullt fokus på nöjda kunder. Du är van att ge service, ta stort ansvar och hålla bra struktur i ditt arbete. Det är självklart viktigt att du har utmärkta samarbetsförmågor och är en medarbetare som bjuder på dig själv och har nära till skratt.

Du har några års erfarenhet av att arbeta med kundkontakt och kundbemötande. Du har med dig en eftergymnasial utbildning i bagaget som vi tror är riktad mot försäljning eller service, men om du har en annan inriktning än det så är vi öppna för att höra hur du tror att det kan bidra till rollen och arbetsuppgifterna. Du är serviceinriktad, brinner för kvalitet och har en grundläggande positiv inställning. Du har god samarbetsvilja och drivs av personlig feedback. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för den här tjänsten.

Du talar och skriver svenska flytande och du får gärna ha andra språk i bagaget. Du har B-körkort och vi ser mycket positivt på att du känner till bygden och företag runt om i Roslagen. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom energibranschen eftersom startsträckan då kommer att bli kortare. Om du inte har det så kommer du med hjälp av din nyfikenhet och dina kompetenta och hjälpsamma kollegor snabbt att kunna lära dig.

Vi eftersträvar en jämn fördelning av olika bakgrunder och förmågor i hela organisationen.

Visst låter detta spännande och är det här din nästa utmaning?

I rekryteringsprocessen har vi valt att anlita Academic Work, och du hittar annonsen och hur du ska gå tillväga för att söka tjänsten här.

Vi undanber vi oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

« Tillbaka