Jag vill beställa tjänster

Är du redan ansluten? Grattis!

Bor du i en lägenhet eller villa som redan är ansluten till stadsnätet? Grattis! Då är det bara att börja beställa de tjänster du vill ha. Anslut din dator till nätverksuttaget i bostaden, öppna en webbläsare och följ anvisningarna på skärmen. Själva tjänsterna hittar du via denna länk.

Namn på leverantörer av fibertjänster

Svartfiber och fiberlänk för företagare

För dig som företagare finns också möjligheten att beställa svartfiber eller fiberlänk via oss. I båda fallen levererar vi då en punkt till punkt-förbindelse som ni med vald tjänsteleverantör själva kopplar upp. Svartfiber hyrs ut som ett separat fiberpar mellan två adresser medan fiberlänk levereras som våglängd (flera delar på kapaciteten i ett fiberpar). Om man hyr svartfiber eller fiberlänk så skapar det möjligheter att även använda tjänsteleverantörer som inte är anslutna till vårt öppna nät idag.

Här kan du läsa mer om svartfiber och fiberlänk för företagare.

Stadsnätsabonnemang för företag

När ditt företag är anslutet till Norrtälje Energis fibernät och du tecknar ett internetabonnemang hos någon av våra tjänsteleverantörer betalar du en separat stadsnätsavgift till oss samt en avgift för internetabonnemanget hos vald tjänsteleverantör.

Pris nedan gäller från och med 2017 07 01.

  • Stadsnätsabonnemang kostar 260 kronor exklusive moms/månad.

Om du inte är ansluten men vill jämföra tjänster och priser?

Då surfar du till denna sida där du kommer att få fylla i adressuppgifter. För att få fram priser på olika tjänster att jämföra måste du välja en adress som redan är ansluten i nätet, välj där vårt kontors adress:
Baldersgatan 12, 76131, Norrtälje.