Kan jag få fjärrvärme?

Vi erbjuder idag fjärrvärme i Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Fjärrvärmenäten är väl utbyggda och ofta kan inkoppling ske till en närbelägen huvudledning. Även fastigheter och villor med längre avstånd från huvudledning kan erbjudas anslutning om tillräcklig andel av hus efter vägen väljer att ansluta sig. Vår ambition är att kunna erbjuda anslutning till så många som möjligt, och att fortsätta bygga ut allteftersom tätorterna växer. Värmenäten är en gemensam infrastruktur som gör att vi exempelvis kan ta tillvara på överskottsvärme och slippa använda el för uppvärmning då den behövs till annat.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan om du vill veta mer om förutsättningarna att leverera en anslutning till din fastighet. Fyll i formuläret via länken nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Det kan också finnas möjlighet att samförlägga en fiberanslutning om intresse finns. Undrar du över pris på fjärrvärme så kan du läsa mer här.

Välkommen med din intresseanmälan!

Vårt mål är att tillsammans med dig som ska bygga nytt, se till att göra varje byggprojekt så attraktivt som möjligt med beprövade lösningar, framtidsteknik och miljötänkande. Vi kan förlägga servisledning, fjärrvärme och fiberanslutning på samma gång vilket avsevärt förenklar för dig som vill bygga fastigheter. Se gärna vår film!

Tänk dig streamad värme 365 dagar om året som skapar utrymme till annat – sett både till tid och just utrymme. Då har du hamnat rätt eftersom vår kärnverksamhet är att göra tillvaron bekväm för dig då vi sköter tillverkningen, tekniken, regelverk, bemanning och övervakning av både värme och varmvatten till din bostadsrättsförening eller villa. Dygnet runt i både Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Se gärna vår film!