Få din faktura digitalt i Kivra

29 juni 2023

Från 1 september kan du ta emot din faktura från oss digitalt i stället för i pappersform genom att ansluta dig till Kivra. Kivra är en tjänst för säker digital post från tusentals företag och myndigheter. Den finns både på webben och som app. Tjänsten är gratis, säker och dessutom bra för miljön!

Om du är ansluten till Kivra behöver du inte göra någonting, fakturan i september kommer automatiskt till din digitala brevlåda. Om du inte är ansluten till Kivra ännu kan du registrera dig på kivra.se för att få din faktura digitalt i stället för i pappersform. Det tar bara några minuter att registrera sig med Mobilt BankID.

Bra att veta:

  • Har du redan e-faktura, e-postfaktura eller papperslöst autogiro kommer du fortsätta få din faktura på samma sätt som tidigare.
  • I Kivra kan du aktivera en betalfunktion och enkelt betala din faktura med ett klick.
  • Vill du hellre ha din faktura i internetbanken anmäler du e-faktura i formuläret via Mina Sidor, i internetbanken eller i formuläret på denna sida.
  • Om du är ansluten till Kivra men hellre vill ha din faktura som pappersfaktura i brevlådan kan du pausa Norrtälje Energi som avsändare. Det gör du under Inställningar när du är inloggad på ditt Kivrakonto.
En hand med en mobiltelefon i