StadsnätspriserPerson som kontrollerar kablar

Priser för fiberanslutning

Priset och möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske. Finns fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade? Får vi grävtillstånd av markägaren? Därav finns ingen färdig prislista att gå efter utan vi räknar fram ett pris för varje område vi erbjuder en fiberanslutning. I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. De adresser som är möjliga att beställa till ett enhetligt pris just nu finns här.

Företagstjänster

Stadsnätsabonnemang 

När ditt företag är anslutet till vårt fibernät och du tecknar ett internetabonnemang hos någon av möjliga tjänsteleverantörer betalar du en separat stadsnätsavgift till oss och en avgift för internetabonnemanget hos vald tjänsteleverantör.

Pris nedan gäller från och med 2017 07 01.

  • Stadsnätsabonnemang kostar 260 kronor exklusive moms/månad. Kontakta oss för att teckna avtal.
Svartfiber

För dig som företagare finns möjligheten att beställa svartfiber via oss. Då levererar vi en punkt till punkt förbindelse som ni med vald tjänsteleverantör själva kopplar upp. När man hyr svartfiber så skapar det möjligheter att även använda tjänsteleverantörer som inte är anslutna till vårt öppna nät idag.

  • Svartfiber kan hyras mellan vilka som helst adresser inom vårt fibernät. Svartfiber offereras på begäran.

Kontakta oss för mer information om du är intresserad.

Allmänna avtalsvillkor

Vi tillämpar allmänna avtalsvillkor för fiberanslutningar och stadsnätsabonnemang. De finns att hämta som pdf nedan.

Kreditupplysning

Vi tar automatiskt en kreditupplysning på alla nya kunder och vi kan även begära en säkerhet/förskottsbetalning innan vi ingår avtal.